Palautetta ja ideoita Geocaching.comille

Yleistä keskustelua kätköilystä
Avatar
ZeroOne
Viestit: 206
Liittynyt: To 17.12.2009 13:27

Palautetta ja ideoita Geocaching.comille

Viesti Kirjoittaja ZeroOne » Su 05.09.2010 2:00

Tulipa tuossa mieleen pari parannusehdotusta geocaching.com -sivustolle. Niinpä kirjasin ne geocaching.comin viralliselle palautesivustolle, feedback.geocaching.com.

Ensimmäinen idea oli, että reissaajia pitäisi pystyä poimimaan mukaan siitä samasta ruudusta missä kätkön loggauskin kirjoitetaan.

Toinen idea oli, että reissaajan liikkumista kätköilijältä toiselle pitäisi parantaa -- liian usein käy niin, että joku ottaa reissaajan suoraan toisen inventaariosta kun ei malta odottaa että toinen saa logattua reissaajan pudotetuksi.

No, miksi jaan nämä ideat nyt tännekin? Muutama syy. Palautesivusto toimii siten, että ideoita voi äänestää klikkaamalla idean sivulla "I like this idea!". Mitä enemmän ääniä idea saa, sitä enemmän se saa huomiota ja sitä vakavammin geocaching.comin ylläpidon on se otettava. Jos nämä ideat siis kuulostavat teistä yhtään järkeviltä, niin äänestäkää niiden puolesta ja ehkä asiat joskus vielä parantuvat. :) Toinen syy on tietysti se, että yhden ihmisen mielikuvitus ei riitä ihan kaikkeen ja simppelin äänestyksen lisäksi ideoita voi myös kommentoida ja esittää niille parannusehdotuksia -- tai vaikka ampua ne kokonaan alas. Lisäksi halusin vain tehdä tällaisen viestiketjun johon muutkin voivat laittaa linkkejä lähettämiinsä ideoihin ja pyytää niille tukea.

Avatar
H&I.
Viestit: 133
Liittynyt: Su 25.10.2009 0:58

Re: Palautetta ja ideoita Geocaching.comille

Viesti Kirjoittaja H&I. » Su 05.09.2010 11:47

Reissaajien käsittelyyn kaipaisin itsekin erästä muutosta. Nimittäin jos löytöloggauksessa unohtaa merkitä pudottaneensa matkalaisen purkkiin, ei sitä jälkikäteen voi korjata editoimalla loggausta, vaan pitää kirjata Note. Mielestäni tämä on kömpelö purkkaviritys yksinkertaisessa asiassa.

Kömpelö purkkaviritysmäisyys leimaa tosin koko reissaajien käsittelyä. Olen joskus joutunut korjaamaan jälkikäteen jonkun hätäisen kätköilijän ennen pudotukirjausta gräbbäämän reissaajan reittiä. Se vasta olikin sekavaa touhua.

En kuitenkaan ole kokenut näitä niin merkittäviksi asioiksi, että olisin jaksanut väsätä muutosehdotusta gc.comille. :oops:
** H&I. - aivourheilija **

Avatar
ZeroOne
Viestit: 206
Liittynyt: To 17.12.2009 13:27

Re: Palautetta ja ideoita Geocaching.comille

Viesti Kirjoittaja ZeroOne » Su 05.09.2010 17:27

H&I. kirjoitti:Olen joskus joutunut korjaamaan jälkikäteen jonkun hätäisen kätköilijän ennen pudotukirjausta gräbbäämän reissaajan reittiä. Se vasta olikin sekavaa touhua.
Varmasti, ja tätä tilannetta vartenhan tuo minun jälkimmäinen parannusehdotukseni olikin. Vaikuttaa vain siltä että ihmiset eivät sitä ihan kerralla tajunneet, joten piirtelin sinnekin nyt havainnollistavan kuvan, josko se sitten aukeaisi muillekin ja saisi enemmän kannatusta.

Avatar
ZeroOne
Viestit: 206
Liittynyt: To 17.12.2009 13:27

Re: Palautetta ja ideoita Geocaching.comille

Viesti Kirjoittaja ZeroOne » La 11.09.2010 13:06

Geocaching.com sitten hylkäsi nopeasti tuon Get Satisfaction -palautejärjestelmän ja vaihtoi johonkin omaan karvalakkiversioonsa. :? Kaikki vanhat ideat poistettiin samalla. :shock: Reissaajien käsittelyn parantamista kannattavat voivat nyt käydä äänestämässä tätä ideaa. Uudessa systeemissä jokaisella on käytössään 10 ääntä joista yhdelle idealle voi jakaa 0...3 ääntä. Antakaan ihan huoletta täysi kolmonen, niitä voi kyllä vähentää jälkikäteen jos vastaan tulee liikaa muita hyviä ideoita. ;)

Avatar
Mur_meli
Viestit: 176
Liittynyt: Pe 11.01.2008 19:09
Paikkakunta: Vantaa, Louhela

Re: Palautetta ja ideoita Geocaching.comille

Viesti Kirjoittaja Mur_meli » La 11.09.2010 15:52

Kannattaa tutustua niihin muihinkin ideoihin. Siellä oli kyllä enemmänkin kannatettavia ajatuksia, joten 10 ääntä piti käyttää harkiten.
Toki ZeroOnen ideakin sai pisteitä!! :o

Mun mielestä toi tämän hetkinen vote juttu oli ihan toimiva - ainankin toistaiseksi...
Mur_meli
***************
^-^
=o=

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleistä”