Geocheckerin käyttö

GeoChecker on tarkoitettu oikean ratkaisun tarkastukseen. Kätköilijä voi tehdä kätkön omistajan määrittelemän määrän tarkastuksia tietyn ajanjakson aikana.

Palvelu on suojattu koneellisia yrityksiä sekä väärinkäytöksiä vastaan lukuisin eri suojaustavoin. Suojausten kiertoyritykset, väärinkäyttö sekä hyvien tapojen vastainen käyttö johtavat käyttäjän tarkastusmäärän rajoitukseen tai palvelun sulkemiseen käyttäjältä.

Hyvien tapojen vastaiseksi katsotaan myös tilanne missä tarkastusten määrän perusteella voidaan olettaa koordinaattien tarkastuksen sijaan palvelua käytettävän koordinaattien ratkaisuyritykseen.

Checkerin turvakoodissa kirjainkoolla ei ole väliä ja koodi sisältää vain kirjaimia ja/tai numeroita, eli esim. välilyöntejä ei turvakoodissa ole.

GeoCheckerin aikalaskuri ei kaikissa tapauksissa (erityisesti pitkän ajanjakson ehdoissa, esim. 2 tarkastusta 12 tunnin aikana) pysty ottamaan kantaa, voitko tehdä jo uuden tarkastuksen. Mikäli tarkastusyritys johtaa ilmoitukseen "Turvatoiminto aktivoitui" voi syynä olla se, että valvonta havaitsi että yritit tarkastusta vaikkei siihen vielä ollut ajallisesti oikeutta.

Kätkön omistajalla on mahdollisuus nähdä tarkastuksessa käytetyt koordinaatit / sanat. Tämän lisäksi tarkastusyrityksissä on mainittu nelinumeroinen tunniste, joka voi auttaa erottaamaan eri käyttäjien yritykset toisistaan. Tunniste ei kuitenkaan anna mitään tietoa yrittäjän henkilöllisyydestä taikka käyttäjätunnuksesta.

GeoCheckerin etusivulta löytyy mm. lomake jolla oman kätkön voi lisätä GeoCheckeriin.

Sulje ikkuna